Perasaan Cinta dan Keingian Sex

I love you !
Saya jatuh cinta kepada kamu !
I sangat Sayang you !
I rindu you

Itulah ayat – ayat yang sangat diminati oleh semua orang tanpa had umur dan jantina.

Apa itu cinta ?
Cinta selalunya disalah tafsir oleh Kita . Cinta bukanlah sesuatu yang suci atau pun sesuatu yang sangat mustahak bagi umat manusia.

Cinta hanyalah suatu perasaan yang ujud dihati manusia apabila melihat jantina yang bertentanagn dengan Kita ( Opposite Sex ). Perasaan itu selalunya ujud disebabkan oleh keinginan untuk mengadakan hubungan sex dengan pasangan tersebut atau kerana tertarik dengan bentuk badan , kecantikan , kebolehan atau sesuatu yang lain.

Perasaan ini selalunya di tafsirkan sebagai cinta . Keinginan sex adalah sesuatu yang normal , semua binatang , kehidupan dan manusia mesti ada keinginan untuk mengadakan hubungan sex , apabila alat kelaminya mula berfungsi dan badannya sudah ada upaya untuk menghasilkan generasi berikutnya.

Alam semulajadi (Mother Nature ) diberi tugas untuk menstabilkan kehidupan-kehidupan yang terdapaat dimuka bumi. Perasaan sex yang ujud dihati kita atau perasaan , perangsangan yang ujud di badan kita dihasilkan oleh alam semulajadi untuk menghasilkan generasi manusia yang baru supaya manusia tidak pupus dari muka bumi ini dan bukan untuk tujuan yang lain.

Kita manusia yang ada akal fikiran dan bangsa yang ada Agama, Tradisi , pendidikan perlulah berfikir sebelum bertindak untuk perasaan tersebut. Ramai orang kehilangan tujuan kehidupan , kehilangan maruah keluarga , kehilangan dara , kehilangann pendapatan , kehilangan simpanan dan sebagainya oleh kerana persaaan ini.

Perasaan Cinta hanyalah ujud apabila manusia memilih seorang pasang untuk mengadakan hubungan sex dan menghasilkan generasinya melalui pasangan tersebut .

Selalunya manusia tidak sedar , kenapa mereka tertarik dan berminat dengan pasangan tersebut . Kadanag-kadang ada yang memberi beberapa alasan yang nampak sebagai logik tetapi cinta itu 90 peratus ujud kerana keinginan sex.Jadi berfikir dan pahamilah apa itu cinta .
Jadilah kaum yang berfikir.

Advertisements

About Crown Chakra

I read , I saw , I know , I write

Posted on Mac 15, 2011, in Dunia, Rakyat Malaysia. Bookmark the permalink. Tinggalkan komen.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: